Vízpart szállás Gyékényes - foglaljon szállást még ma.

Vízpart szállás

Vízpart szállás szolgáltatásunk:

Házaink a Gyékényesi tóval határos telkeken találhatóak, azaz mindössze 3 méterre fekszenek a nyaralók a parttól. Szállásaink minősített szálláshelyek.

 • Minősített szálláshely
 • Vendégház
 • Nagycsaládosoknak
 • Baráti társaságoknak
 • Csoportok
 • Csapatépítő tréningek

 

Horgászfalunk két vízparti nyaralóházból és egy szintén vízparti apartmanházból áll, amiben 4 különálló apartman is foglalható. Mindegyik házunk saját stéggel, illetve a parton kialakított horgászhellyel rendelkezik. A Két nyaralóházban akár 10–12 fő is tud egyszerre piheni.

A gyékényesi strand, horgászbolt, élelmiszerbolt, éttermek és fagyizó a gyékényesi horgásztó vízparti gyalogos útján tíz perces sétával mind elérhetők.

Igény esetén  segítünk a horgászengedély beszerzésében is.

Nagy zajjal járó, az üdülőhely nyugalmát megzavaró bulizásra nem biztosítunk szállást.

 

Vízpart szállás szolgáltatásaink

 • Apartmanházaink
  Apartmanházunk négy apartman található ami szintén a Gyékényesi Horgásztó vízpartján található. Apartmanjaink külön bejáratúak és zárhatóak. Mindegyik apartmanunk saját terasszal rendelkezik. Az egész ház fűthető, így minden évszakban várjuk vendégeinket.Az udvart virágos, tiszta és fűvel borított környezet jellemzi. Kültéri bútorok, napozóágyak, tűzrakó helyek, bográcsozási lehetőségek teszik teljessé a nyaralást. Az egész udvar teljesen elzárt a többi nyaralótól, így a nyugalmat szinte semmi sem zavarhatja.

  Horgászni a parton kialakított horgászhelyekről lehet. Csónakázási lehetőség is várja. Csónakok használatért külön díjakat nem számítunk fel.

 • Nyaralóházaink
  Nyaralóházaink két emeletesek, melyek teljes felszereltséggel várják a horgászni, búvárkodni és a piheni vágyókat egyaránt.Nyaralóinkban amerikai konyha található, melyek konyhai eszközökkel teljesen felszereltek.

  Az udvaron árnyékolt kerti bútorok, napozóágyak, tűzrakó hely és bográcsozási lehetőség teszi teljessé a nyaralást.

  Horgászni a saját stégen vagy a házhoz tartozó evezőkkel ellátott csónakkal is lehet, melynek használatáért külön díjat nem kell fizetni.

 

Vízpart szállás fotógaléria